Вхід | Реєстрація

У Миргородській громаді затримали викрадача автомобіля

У Миргородській громаді затримали викрадача автомобіля

Незаконне заволодіння транспортним засобом сталося неподалік села Марченки Миргородської громади. Про це ввечері 26 травня до поліції повідомила власниця ВАЗа. Жінка на кілька хвилин припаркувала автомобіль на узбіччі дороги, а коли повернулася – автівки вже не було.

Як повідомив начальник Миргородського райвідділу поліції Віталій Ярмолюк, правопорушника виявили на викраденому авто на одній з вулиць Миргорода.

Віталій Ярмолюк зазначив:

«Правопорушником виявився мешканець Миргорода, 1980 року народження. Встановлено, що фігурант раніше притягувався до кримінальної відповідальності за ряд майнових злочинів. 27 травня слідчі Миргородського райвідділу поліції, за погодженням з Миргородською окружною прокуратурою, вручили йому підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом, вчиненому повторно. Цього ж дня суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб».

У межах кримінального провадження, відкритого за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України, тривають слідчі дії.

Довідково. Санкція цієї статті передбачає покарання – від п'яти до восьми років позбавлення волі.


Автор: За інформацією Миргородського райвідділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 травня 2023, 15:44 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації