Вхід | Реєстрація

Південна залізниця завершила капремонт моста «Полтава-Кременчук»

Південна залізниця завершила капітальний ремонт моста 213 км під укладання другого шляху на ділянці Полтава – Кременчук. Про це повідомила прес-служба Південної залізниці. За її даними, цього року у зв'язку з будівництвом другого шляху на однопутних перегонах ділянки електрифікації Полтава  – Кременчук силами мостобудівного потягу №8 виконають комплекс робіт на штучних спорудах, пише Новини Полтавщини.
Зокрема: капітальний ремонт шести мостів (213, 208, 207, 203, 191, 190 км.) з укладанням додаткових нових пролітних добудов на існуючі опори; перевлаштування двох малих мостів з дефектними опорами на водопропускні труби (205, 206 км.); подовження п'яти і капітальний ремонт дев'яти водопропускних труб; будівництво нового естакадного для палі моста 239 км.
Необхідні мостові конструкції (палі, насадки засад, шафові блоки, плити м'якого в'їзду, тротуарні плити) зараз виготовляються на Староконстянтинівському заводі залізобетонних шпал.
Для будівництва залучать мостобудівний потяг №57 Придніпровської залізниці, що має в своєму розпорядженні необхідне устаткування.
До введення літнього графіка руху потягів, окрім капітального ремонту моста 213 кілометри, будуть виконані роботи на мостах 191 і 190 км та подовження і капітальний ремонт труб. Проведення решти всіх робіт заплановане на осінь. ЮЖД входить до складу 6 залізниць України, які об'єднує монополіст залізничних перевезень "Укрзалізниця".

Автор: www.mobus.com


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації