Вхід | Реєстрація

У Хорольській громаді у ставку виявили мертву жінку

У Хорольській громаді у ставку виявили мертву жінку

До відділення №2 (м. Хорол) Лубенського райвідділу поліції 11 червня, близько 11:20, надійшло повідомлення від старости села Шишаки, Хорольської тергромади, Лубенського району про виявлене тіло жінки у місцевій водоймі. Поліція розпочала розслідування.

Отримавши повідомлення про виявлене тіло людини, на місце прибула слідчо-оперативна група поліції Хорольщини та рятувальники. За попередньою інформацією слідства, у ставку виявили 69-річну місцеву жінку без ознак життя. ЇЇ тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини та причини смерті жінки з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 червня 2023, 13:55 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації