Вхід | Реєстрація

Відкривається сумна картина

Відкривається сумна картина
Розтанув сніг... Нарешті настала весна, яку цього року більшість чекали з таким нетерпінням. Сонце, тепло, квіти - все це дуже добре і красиво, та нажаль весна відкрила нам і сумні картини. Скрізь сміття... Бумажками й бутилками завалені узбіччя, парки, двори.
З центральними вулиця і з парками не все так погано. Тут сміття було прибране або хоча б заплановане його прибирання. Хоча в перші дні там було чи не найбільше мусору. Проблеми мусору біля багатоповерхівок і дворів ліквідують самі мешканці, натхненним прибиранням. Але що робити з іншим сміттям?! Що робити з несанкціонованим сміттєзвалищем за кафе "Dolche Vita"? Хто прибере сміття на вулицях, що віддалені від центру, в різних закаулках? При такій ситуації влучними бууть слова одного філософа: "Перше враження обманчиве".
Тобто, в центрі чисто, а заїхати глибше, то смітник смітником. Та все ж, я вважаю, що й це не головна проблема. Вчора був у лісі, їздив в сторону Затону. Це просто жах! По всьому лісі папірці, бутилки, а на полі (по обидві сторони дорог в сторону С. Затін) одне сміття, де-не-де взагалі лежать мусорні пакети. Яка ж погана в нас культура... Хоча, не в одній культурі населення проблема. Сміттєвих баків у Багачці майже немає (крім центру, та й то...), не нести ж людині пусту бутилку від санаторію до міні-маркету, щоб викинути в бак. Це ж просто безглуздо. Тому всі й викидають сміття, де в голову збреде. Проте, знову хоча, а якби були ті мусорні баки, чи тоді викидали б люди сміття в них, для прикладу можна взяти вул. Леніна, на котрій і баки стоять і сміття лежить. Так що проблем у селищі багато... Як їх лише вирішити? Хоча, над цим пита
нням ніхто гадаю й не задумується...

Автор: www.vb.ucoz.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| В.Багачка | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації