Вхід | Реєстрація

640 мільйонів на відновлення

640 мільйонів на відновлення

Кабінет Міністрів прийняв рішення розподілити між громадами 10 областей, серед яких і Полтавщина, майже 5,3 мільярда гривень субвенції. Джерело субвенції — гроші, виділені Європейським інвестиційним банком у рамках програми з відновлення України. Про це йдеться на сайті Міністерства відновлення.
«Гроші будуть спрямовані на відновлення 109 об’єктів, серед яких заклади освіти, охорони здоров’я, центри надання адміністративних послуг, об’єкти критичної інфраструктури, — зазначили в Міністерстві. — Пріоритет надається тим регіонам, які найбільше постраждали внаслідок збройної агресії або ж зазнали найбільшого навантаження через значний притік внутрішньо переміщених осіб».

Також у червні Уряд затвердив Порядок та умови розподілу майже 4,48 мільярда гривень субвенції місцевим бюджетам на відновлення та розвиток інфраструктури, зокрема шкіл, лікарень, житла, об’єктів ЖКГ.

Фінансова угода між Україною та ЄІБ «Програма з відновлення України» підписана 9 грудня 2020 року. Відповідно до неї передбачено залучити 340 мільйонів євро на відновлення соціальної інфраструктури, об’єктів ЖКГ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2023, 12:41 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації