Вхід | Реєстрація

На Полтавщині жінка до напівсмерті порізала свого чоловіка ножем

На Полтавщині жінка до напівсмерті порізала свого чоловіка ножем

Про підозру у вчиненні кримінального правопорушення повідомлено 46-річній мешканці Хорольської тергоромади. Слідчі поліції Хорольщини, за процесуального керівництва Хорольського відділу Лубенської окружної прокуратури, реалізують процесуальні дії у відкритому кримінальному провадженні.

Як повідомив начальник Лубенського райвідділу поліції Євгеній Карпець, 23 липня, близько 13:10, до відділення № 2 (м. Хорол) надійшло повідомлення від медиків, що в селі Ковалі жінка завдала ножового поранення власному чоловікові.  На місце події негайно скерували слідчо-оперативну групу поліції. 

Євгеній Карпець розповів:

– За попередньою версією слідства, 50-річний потерпілий отримав тілесне ушкодження під час сварки з дружиною. Постраждалого госпіталізовано до Хорольської лікарні. Фігурантці вже повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції Хорольщини, за процесуального керівництва прокуратури, здійснюється досудове розслідування за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання – від п’яти до восьми років позбавлення волі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2023, 18:21 | Хорол | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації