Вхід | Реєстрація

Поліцейські нагородили чоловіка, який повідомив про дівчинку, з якої знущався вітчим

Поліцейські нагородили чоловіка, який повідомив про дівчинку, з якої знущався вітчим

Начальник Кременчуцького райуправління поліції Олександр Холондович відзначив охоронника одного із супермаркетів Кременчука, який не залишився байдужим та допоміг захистити дитину від катувань. 

Перебуваючи на робочому місці, охоронник Олександр Несен звернув увагу на маленьку дівчинку зі слідами побиття. Під час спілкування дитина повідомила чоловікові, що її побив вітчим. Отримавши таку інформацію, охоронник негайно повідомив про це поліцейським, які миттєво зреагували та затримали кривдника. 

За небайдужість та принципову громадянську позицію Олександр Холондович відзначив Олександра Несена Подякою поліції Полтавщини. Також з’ясувалось, що рятівник дитини є членом громадського формування «Громадська безпека» та бере активну участь в охороні правопорядку в місті.

Олександр Несен розповів, що неодноразово спільно з поліцейськими заступав на охорону публічного порядку в місті та бачив багато фактів сімейного насильства і людської біди:

– Коли побачив побиту дитину і її розгубленість, то не зволікав ні хвилини, а одразу почав діяти. Допоміг їй заспокоїтися, викликав поліцейських та весь час був поруч, аби дитина відчувала себе у безпеці. Думаю, що так би вчинив будь-хто, опинившись на моєму місці. Вірю, що в діток та їх мами буде все добре.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 липня 2023, 14:11 | Кременчук | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації