Вхід | Реєстрація

На Миргородщині затримали чоловіка, який погрожував застрелити односельця

На Миргородщині затримали чоловіка, який погрожував застрелити односельця

До Миргородського райвідділу поліції надійшла заява від мешканця Ромоданівської територіальної громади, що знайомий місцевий чоловік, перебуваючи біля будинку заявника, погрожував його  вбити з пістолета. Поліція проводить розслідування.

Отримавши повідомлення про правопорушення, працівники сектору дізнання Миргородського райвідділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського райвідділу поліції, повідомив:

– Під час санкціонованого судом обшуку за місцем проживання правопорушника працівники поліції виявили та вилучили в одній із кімнат будинку 11 набоїв калібру 9 мм. Наразі тривають заходи, щодо пошуку предмета, схожого на пістолет, яким фігурант погрожував заявнику. Вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру. Слідчі дії тривають.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 серпня 2023, 16:57 | Миргород | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації