Вхід | Реєстрація

Допомогу з обласного бюджету отримають майже 600 чоловік

Допомогу з обласного бюджету отримають майже 600 чоловік

На засіданні комісії з питань надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету розглянули звернення громадян і прийняли рішення щодо надання матеріальної допомоги 593 чоловікам, повідомили у Полтавській обласній військовій адміністрації.

Зокрема, 68 сімʼям загиблих військових нададуть допомогу на більше ніж 3 мільйони гривень. 112 військовослужбовцям, які отримали поранення, буде виплачено від 5 до 20 тисяч гривень залежно від ступеня тяжкості захворювання (загальна сума — 920 тисяч).

Цього місяця допомогу з обласного бюджету також отримають шість родин із Рокитного Кременчуцького району, житлові будинки яких зруйновано чи пошкоджено внаслідок збройної агресії росії.

Також погодили заяви 138 мешканців області щодо виплати допомоги на лікування, зокрема й онкозахворювань, для 144 дорослих і 2 дітей, оздоровлення 4 ліквідаторів ЧАЕС. Серед звернень і документи 4 переселенців, яким нададуть виплати на лікування онкозахворювань на 21 тисячу гривень.

Крім того, 4 жителі Полтавської області, які у вересні та жовтні святкуватимуть 100-річний ювілей, отримають з обласного бюджету одноразову матеріальну допомогу в сумі 2000 гривень.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 вересня 2023, 16:20 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації