Вхід | Реєстрація

На Полтавщині військовослужбовцям виділили на власну справу вже 1,3 мільйони гривень

На Полтавщині військовослужбовцям виділили на власну справу вже 1,3 мільйони гривень

П’ять військовослужбовців на Полтавщині отримали 1,3 млн грн для створення чи розвитку власної справи. Грантові кошти надає держава.

такою новиною поділився голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін у своєму telegram-каналі.

Найчастіше для інвестування обирають сферу послуг таксі, екоклінінг, вирощування овочів та зелені в теплицях, торгівлю будматеріалами та автозапчастинами.

Програма створена для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також їхніх дружин або чоловіків. Передбачені три види грантів: до 250 тис грн, до 500 тис грн, до 1 млн грн. Прийом заявок триває у Дії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2023, 15:26 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації