Вхід | Реєстрація

Про телебачення, блокчейн і цифрову валюту

Про телебачення, блокчейн і цифрову валюту

У одному з радянських фільмів герой на ім’я Рудольф, який працював телеоператором, стверджував, що мине зовсім небагато часу і телебачення поглине все навколо. Зникнуть кіно і театри, а залишиться лише телебачення. Із моменту виходу художньої картини на широкі екрани минуло більше сорока років, а прогнози телеоператора не справдилися. Натомість суттєві зміни відбулися в грошовому обігу. І навіть ті українці, які бачили прем’єру фільму з Рудольфом, сьогодні користаються зручною платформою 1mile exchanger. Та про все — по-порядку.

Замість паперових грошей — надійна «крипта»

На початку ХХІ століття з’явилася віртуальна валюта, що отримала назву криптовалюта. Цей тип цифрових «грошей» застосовує криптографію, аби максимально убезпечити їх. «Крипту» не в змозі проконтролювати жоден контролюючий орган чи уряд будь-якої країни. Для безперебійної роботи віртуальної валюти застосовується технологія так званого розподіленого реєстру. Її прийнято називати блокчейн. Цифрові гроші отримали свою популярність завдяки швидкості перерахунку, повній безпеці, високій ефективності, можливістю її використання для міжнародної оплати. Також криптовалюта відрізняється мізерною комісією за трансакціями.

В Україні Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку розробила законопроєкт про оподаткування крипто активів. Урядовці, у свою чергу, готують закон, що стосуватиметься віртуальних активів. Саме тому віртуальна валюта набирає все більшої популярності серед жителів нашої країни. І паралельно з’являються сервіси для обміну криптовалюти. Однією з найпопулярніших платформ для обміну цифрових коштів, якій віддають перевагу українці, виступає сервіс 1mile exchanger. На офіційному сайті платформи https://1mile.co/ обміни валют проводяться швидко й безпечно, за що платформу щоденно відвідують десятки тисяч користувачів по всій країні.   

Простіше простого

Саме таку відповідь дадуть всі клієнти 1mile.co на питання щодо роботи з обмінником.

Для старту достатню пройти реєстрацію в кілька кліків:

  1. Створити обліковий запис
  2. Переглянути електронний лист для підтвердження даних
  3. Далі система перенаправить на головну сторінку сервісу для обміну криптовалюти.

Сервіс 1mile.co гарантує обов’язковий обмін з наступними виплатами, зберігає конфіденційну інформацію про кожного клієнта та допоможе в роботі з обміном і придбанням цифрових коштів.

Отож, замість паперових грошей обирайте надійну «криптовалюту».


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 вересня 2023, 16:53 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації