Вхід | Реєстрація

Половину школярів планують залучити до занять спортом

Половину школярів планують залучити до занять спортом

У Полтавській області планують залучити до спорту до 50% дітей шкільного віку. У обласній військовій адміністрації розробили «Алгоритм створення в сільській місцевості ДЮСШ».

На базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відбувся обласний семінар «Створення та діяльність ДЮСШ у громадах».

«Нині в області налічується 131 216 дітей, із них лише 14557 залучено до занять спортом (11%). Військова адміністрація ставить за мету залучити до 50%  дітей шкільного віку до спорту. Для охоплення більшої кількості підростаючого покоління фізичною активністю, напрацьовано «Алгоритм створення в сільській місцевості ДЮСШ», — розповіла начальник Управління молоді та спорту ПОВА Марина Трохименко.

Мінімальна кількість штату в новостворених спортивних школах — 4 одиниці, приблизні витрати на рік — 700 тисяч гривень. Крім того, у області хочуть впровадити шкільні змагання «Пліч-о-опліч зі спортом» на базах загальноосвітніх шкіл за видами спорту.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації