Вхід | Реєстрація

Президент нагородив трьох педагогів Полтавщини

Президент нагородив трьох педагогів Полтавщини

З нагоди Дня працівників освіти, яке цього року відзначають 1 жовтня, Президент України Володимир Зеленський відзначив трьох педагогів з Полтавщини. Про це повідомили в Полтавській ОВА.

Указ №590/2023 «Про відзначення державними нагородами» опублікований на сайті Офісу Президента.

За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені в захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм нагороджені:

  • орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня — Валентин Мельник, викладач Обласного коледжу «Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка»;
  • орденом «За заслуги» І ступеня — Юрій Махортов, професор ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» (заклад нині базується в Полтаві).
  • Звання «Заслужений вчитель України» присвоїли Ірині Кислій, учительці Ліцею №14 «Здоров’я» Полтавської міської ради.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації