Вхід | Реєстрація

На переробні підприємства Полтавщини видано 39,5 мільйона

На переробні підприємства Полтавщини видано 39,5 мільйона

У понеділок на апаратній нараді в голови Полтавської обласної військової адміністрації директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Дмитро Мандріков розповів про державну підтримку бізнесу у формі грантів для переробних підприємств у межах програми «єРобота».

За його словами, державну грантову підтримку отримали 350 переробних підприємств на загальну суму 2 мільярди гривень. Починаючи з 1 серпня, відновлено фінансування грантів на розвиток або створення переробних підприємств. Основною умовою є співфінансування: 50% (кошти підприємств) на 50% (грантові кошти). Мають бути створені робочі місця, зокрема за умови створення 5 робочих місць грант надається у розмірі до 1,6 мільйона гривень, 25 робочих місць — до 8 мільйонів гривень.

Одна з програм «Власна справа» надає можливість отримати до 250 тисяч гривень на розвиток чи започаткування бізнесу. За цим напрямом на Полтавщині профінансовано 206 проєктів на суму 48 мільйонів гривень, що дасть можливість створити близько 430 робочих місць.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 жовтня 2023, 20:43 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації