Вхід | Реєстрація

Олексій Кулеба представив нового очільника Полтавської ОВА

Олексій Кулеба представив нового очільника Полтавської ОВА

Відбулося офіційне представлення начальника Полтавської обласної військової адміністрації Філіпа Проніна.

Заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба представив колективу ОВА, начальникам РВА, головам громад, територіальних підрозділів центральних органів влади нового очільника області та окреслив пріоритетні завдання в роботі.

«Серед ключових завдань нового очільника – безпека Полтавської області в широкому розумінні. Це і захист об’єктів критичної інфраструктури, взаємодія з військовими, проходження осінньо-зимового періоду, який буде складним, усе, що пов’язане з медициною, реабілітацією. Важливо працювати в команді. Ми маємо бути об’єднані нашою великою ціллю – перемогою у війні з загарбником», – зазначив Олексій Кулеба.

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін акцентував на конструктивній взаємодії між органами виконавчої влади і місцевого самоврядування, бізнесом і громадянським суспільством.

«Працювати доведеться багато. Полтавщина – тиловий регіон. Стоїть багато завдань по безпеці, по проходженню опалювального сезону, по збереженню процесів, які започатковані в економіці, – сказав Філіп Пронін. – Я людина, яка має коріння в Полтавській області, і для мене це місце сили, ми разом зробимо його кращим. Розраховую на конструктивну взаємодію».

Філіп Пронін призначений на посаду голови Полтавської ОДА Указом Президента України від 10 жовтня 2023 року №686/2023.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 жовтня 2023, 17:12 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації