Вхід | Реєстрація

На дорогах області – 335 тисяч квадратних метрів вибоїн

Після зими, внаслідок несприятливих погодних умов та різких перепадів температур, автошляхи області дійшли до критичного стану. За даними Державтоінспекції, на Полтавщині загальна площа вибоїн на дорогах становить 335 тис. квадратних метрів. Тож, аби встановити найбільш аварійні ділянки шляхів та відремонтувати їх, з 20 березня по 20 квітня в області триває операція «Дорога».
Операція «Дорога» на автошляхах Полтавщини триває вже понад 20 днів. За цей час на дорогах виявлено 335 тис. квадратних метрів ямковості. У найгіршому стані, за інформацією Державтоінспекції, наразі перебувають траси Київ-Харків-Довжанський, Полтава-Олександрія. Подекуди глибина вибоїн становить 15 см, що вкрай небезпечно для водіїв, котрі рухаються зазначеними автошляхами.
За повідомленням ДАІ області, станом на 1 квітня цього року на дорогах Полтавщини підприємством «Полтавський облавтодор» було проведено ремонтні роботи, ліквідовано п'яту частину від виявленої ямковості, що становить 75 тис. квадратних метрів.
У ході операції «Дорога» за порушення норм, правил і стандартів щодо забезпечення безпеки дорожнього руху на відповідальних посадових осіб складено 40 адмінпротоколів, вручено 68 приписів на усунення порушень. З початку ж 2010 року було складено майже дві з половиною сотні адміністративних протоколів.

Автор: Олександр Крумін, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації