Вхід | Реєстрація

На Полтавщині стартував опалювальний сезон

На Полтавщині стартував опалювальний сезон

Майже всі громади Полтавщини розпочали опалювальний сезон.

Про це повідомив голова Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Відучора Полтавська громада подає тепло в житлові будинки. Впродовж двох діб мають запустити всі котельні. Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

– Наразі з опаленням уже 72% осель в області. Горішньоплавнівська та Щербанівська громади планують розпочати сезон до кінця тижня. Тепло має бути в кожній домівці, – розповів Філіп Пронін.

Він зауважив, що облвійськадміністрація разом із відповідальними службами продовжують працювати над питанням захищеності критичної інфраструктури. Полтавщина готова до будь-яких сценаріїв.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації