Вхід | Реєстрація

«Дорога нам книга кожна, нам без книг ніяк не можна»

«Дорога нам книга кожна, нам без книг ніяк не можна»
Всеукраїнський тиждень дитячої книги
Щороку, на весняних канікулах, проходить Всеукраїнський тиждень дитячої книги. Тиждень має багаторічні традиції. Започаткований у 1943 році під назвою "Книжкові іменини", він і до цього часу залишається святом дитини і книги. Книга завжди є надійним і вірним другом для читачів, тому з метою заохочення дітей до систематичного читання, шанобливого ставлення до книги, популяризації найкращої української та світової літератури районна дитяча бібліотека проводить свято книги. В цьому році на свято книги „Дорога нам книга кожна, нам без книг ніяк не можна” завітали учні 3-4 класів шкіл міста. Зустріч з книгою проходила у чудовому залі Лохвицького міського центру дитячої та юнацької творчості. На казковому літературному диліжансі юні читачі відправились у захоплюючу і веселу подорож із зупинками на незвичайних станціях. На станції „Поетичній” учні 4 класу Лохвицької ЗОШ №2 вітали присутніх чарівною поезією про книги, на „Театральній” - зустрілись з улюбленими книжковими героями. В гості до дітлахів завітали Попелюшка і Карлсон, що живе на даху, Дюймовочка і Незнайко, Баба Яга і Шахразада, Мальвіна і Пеппі Довгапанчоха. Веселі хлоп’ята з повісті Всеволода Нестайка „Тореадори з Васюківки” Ява Рень і Павлуша Завгородній відповіли на запитання читачів про життя і творчий шлях улюбленого дитячого письменника. Ітелектуальна гра брейн-ринг не виявила переможців, бо учасники команд „Читачі” Лохвицької гімназії (учні 4-а класу) і „Аз-буки” Лохвицької ЗОШ №2 (учні 4 класу) не вагаючись відповідали на всі запитання ведучого. Цікаво і весело промайнула подорож на літературному диліжансі, а всі учасники свята отримали ще й солодкі подарунки від начальника відділу з питань молоді та спорту ДаценкоТ.В.. Заступник директора по роботі з дітьми Лохвицької централізованої бібліотечної системи Распутько Є.М.

Автор: www.lv-culture.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня 2010, 16:24 | Лохвиця | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації