Вхід | Реєстрація

Родинам, що постраждали від ракетних обстрілів Миргорода, виплатять понад 141 тисячу гривень

Родинам, що постраждали від ракетних обстрілів Миргорода, виплатять понад 141 тисячу гривень

До комісії з розгляду питань з надання матеріальної допомоги населенню з обласного бюджету звернулося 15 жителів Миргородського району, які постраждали внаслідок ворожих ракетних обстрілів.

Родина жінки, яка загинула внаслідок ворожої атаки 4 листопада, отримає 50 тис. грн фінансової допомоги. Іншим постраждалим мешканцям, серед яких двоє дітей, нададуть 30 тис. грн.

Пресслужба Полтавської ОВА повідомляє, що вирішене питання виділення понад 61 тис. грн на відновлення пошкодженого майна п'яти сім'ям Миргорода за наслідками російської атаки 16 жовтня.

Ще за кількома зверненнями триває дооформлення документів.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 листопада 2023, 11:35 | Миргород | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації