Вхід | Реєстрація

Документальний фільм “Сталлоне” в топі новинок Netflix в листопаді 2023

Документальний фільм “Сталлоне” в топі новинок Netflix в листопаді 2023

Прем’єра на Netflix документального фільму “Сталлоне”, в якому описана біографія та кар’єра одного з найбільш титулованих сценаристів та легендарних акторів сучасності Сільвестра Сталлоне.

Компанія NETFLIX не перестає тішити своїх передплатників новинками. На цей раз привернув увагу аудиторії в Україні документальний фільм “Сталлоне”. В оригінальному англійському озвученні фільм представлений під назвою Sly. У листопаді стрічка стала доступною аудиторії, зокрема з українською аудіо доріжкою та субтитрами. Про появу фільму на стрімінговій платформі повідомили новини Meta.

Вітав появу фільму давній суперник артиста Арнольд Шварценеггер. “Усі дивіться Sly на netflix” написав він у своєму Instagram. Слай у відповідь написав: “Спасибі велике, велика людина! Це дуже багато означає, коли походить від хорошого друга”.

Сільвестра Сталлоне можна безперечно назвати однією з легенд Голлівуду. Вже понад 50 років він присвятив найвидовищнішій та одній з найпопулярніших з сучасних професій – акторській. Проте він не тільки талановитий актор, який знявся більш ніж у 50 фільмах, більшість із них стали еталонами для свого жанру. Попри те, що він назавжди асоціюватиметься в українського глядача з образом Рембо, Сталлоне виявив себе також на шляху сценариста і виявився дуже прозорливим продюсером.

Дорога до мрії

Сільвестр народився 1946 року влітку 6 липня. Він отримав родову травму, яка призвела до паралічу деяких нервових закінчень у м’язах обличчя. Саме ці ускладнення призвели до формування його фірмового вигину губ і виразу обличчя, який деякі кінокритики схарактеризували як погляд спанієля. В школі Сільвестр не користувався популярністю і через свої дефекти мови піддавався глузуванням однокласників. Але таке ставлення тільки загартувало його характер, зробивши відчайдушним підлітком, за яким закріпилася слава забіяка. Як потім згадувала його матір Жаклін, вона думала, що хлопець закінчить своє життя у в’язниці.

Проте він займався не лише спортом, а й працював у сімейному салоні краси. Щоправда, недовго і не дуже успішно, тому що в перший робочий день примудрився пофарбувати одне із клієнток волосся у зелений колір.

Вибір кар’єри

У Голлівуді Сталлоне вперше став відомим не як актор, а як досить перспективний режисер. Сценарій фільму “Роккі”, який Сільвестр написав за 3 дні, настільки сподобався продюсерам, що вони були готові заплатити йому подвійний гонорар за всі права на фільм. Однак Сільвестр відмовився від цієї пропозиції, і на момент продажу поставив тільки одну умову – він має відігравати головну роль Роккі Бальбоа. Це було правильне рішення. Адже саме ця роль відкрила Сталлоне ворота в Голлівуді.

Всесвітнє визнання

І ось легенда набула свого візуального образу у вигляді біографічного фільму.Стрімінгова платформа Netflix представила публіці новий документальний фільм “Слай”, або  більш відомий у новинах кіно України – “Сталлоне”.

Фільм не просто розповідає про життя, кар’єру та фільмографію Сільвестра Сталлоне. Він описує перипетії долі артиста та сценариста на прикладі численних образів у культових фільмах за його участю.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 листопада 2023, 09:14 | Полтавщина | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації