Вхід | Реєстрація

У грудні стартує Шкільна ліга

У грудні стартує Шкільна ліга

Днями в Полтавському спортивному ліцеї презентували новий проєкт «Шкільні ліги Полтавщини». Спортивні учнівські змагання із семи видів спорту розпочнуться в громадах уже в цьому навчальному році, повідомили в Полтавській ОВА.

За інформацією директора Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА Євгена Кончаковського, комітет фізвиховання та спорту Міністерства освіти і науки в 2023-2024 навчальному році започатковує ініціативу по всій Україні — спортивні ігри серед учнів закладів загальної середньої освіти. «Шкільні ліги Полтавщини» пройдуть на всіх рівнях, починаючи від школи та громади. Переможці ігор вийдуть на районний та обласний рівні.

Змагання відбудуться серед учнів 5-9 класів із таких видів спорту: футзал, волейбол, баскетбол, баскетбол 3 на 3, шахи, шашки, настільний теніс.

Змагання першого рівня планують провести вже у грудні. У лютому на учасників чекає районний тур, у березні — обласний. У червні наступного року переможці «Шкільних ліг Полтавщини» представлять область у столиці на всеукраїнській лізі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 листопада 2023, 16:15 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації