Вхід | Реєстрація

Скільки витратили на ЗСУ в жовтні

Скільки витратили на ЗСУ в жовтні

У жовтні видатки загального фонду державного бюджету становили 228,5 мільярда гривень, з яких 111,6 мільярда були спрямовані на підтримку Збройних Сил України та зарплати військовослужбовців, інформує Міністерство фінансів щодо видатків загального фонду держбюджету в жовтні.

Так, у жовтні видатки держбюджету становили 228,5 мільярда гривень. З них на підтримку ЗСУ було спрямовано 31,8 мільярда. Це видатки на придбання військової техніки, озброєння, боєприпасів, продукції оборонного призначення, засобів індивідуального захисту (шоломів, бронежилетів та іншого спеціального екіпірування), паливно-мастильних матеріалів, продуктів харчування. На грошове утримання військовослужбовців у жовтні спрямували — 79,8 мільярда.

Для порівняння, у вересні видатки держбюджету становили 230 мільярдів гривень. З них на підтримку ЗСУ — 27 мільярдів. На грошове утримання військовослужбовців — 87 мільярдів.

У серпні видатки становили 248,4 мільярда. З них на підтримку ЗСУ — 39,9 мільярда. На грошове утримання військовослужбовців — 75,7 мільярда.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 листопада 2023, 14:49 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації