Вхід | Реєстрація

На Миргородщині в ДТП постраждали дві жінки

На Миргородщині в ДТП постраждали дві жінки

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 22 листопада близько 13:30 на автодорозі Миргород – Гадяч, на відстані 5 кілометрів від міста Миргород у напрямку села Попівка. Поліція розслідує обставини та причини ДТП.

За даними слідства, зіткнулися автомобілі Volkswagen Passat, керований водієм 1971 року народження, та Citroen C5, яким управляв водій 1968 року народження.

Унаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали два пасажири автомобіля Citroen, 1973 та 1970 року народження. Постраждалих доставили до Миргородської лікарні для надання медичної допомоги.

Встановлено, що водій автомобіля Volkswagen перебував у стані алкогольного сп’яніння. З цього приводу слідчим підрозділом Миргородського райвідділу поліції, під процесуальним керівництвом Миргородської окружної прокуратури, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2023, 21:26 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації