Вхід | Реєстрація

Sense Bank пропонує купити військові облігації

Sense Bank пропонує купити військові облігації

Військові облігації використовуються спеціально для фінансування оборонних проєктів та витрат. Вони видаються в період війни, коли держава потребує додаткових коштів для забезпечення національної оборони. Ви можете купити військові облігації, щоб підтримати оборонні зусилля України. Загалом вони можуть привертати різних видів інвесторів залежно від фінансових цілей. Докладніше за посиланням: https://sensebank.com.ua/vijskovi-obligacii

За яких умов можна купити військові облігації у Sense Bank?

Купівля військових облігацій стала зручнішою завдяки нашому мобільному застосунку Sense SuperApp:

  1. Валюта і дохідність. Sense SuperApp пропонує широкий вибір валют для ваших інвестицій, включаючи українську гривню (UAH), американський долар (USD) та євро (EUR). Дохідність залежить від вибраної валюти та конкретного випуску військових облігацій і може становити до 19% річних в UAH та до 4,75% річних в USD/EUR.
  2. Мінімальний лот і комісії. Ви можете розпочати інвестування з мінімальним лотом в 1 облігацію, і при цьому вам не стягуватимуться комісії за операції з ОВДП.
  3. Цінова доступність. Вартість однієї військової облігації зазвичай становить близько 1000 UAH/USD/EUR, але ціни оновлюються щодня, і це дозволяє вам вибирати інвестиції відповідно до своїх фінансових можливостей.
  4. Термін постачання і дати погашення. Військові облігації доставляються на ваш рахунок в депозитарії Sense Bank протягом трьох днів, а дати погашення в різних валютах відрізняються.
  5. Типи облігацій і зберігання. В Sense SuperApp ви зможете вибирати між купонними та дисконтними облігаціями. Вони зберігаються у бездокументарній формі в депозитарії Національного банку України через депозитарну установу Sense Bank.
  6. Автоматичне погашення. Найважливіше, що погашення відбувається автоматично. В день погашення ваші гроші будуть зараховані на ваш рахунок.

Гарантія погашення військових облігацій від Sense Bank

Один з найважливіших аспектів інвестування — це впевненість в надійності та безпеці ваших інвестицій. Емітентом ОВДП є Міністерство Фінансів України, що надає велику довіру і надійність цим фінансовим інструментам. Гарантом виплати з ОВДП є держава Україна, що робить ці облігації безпечними для інвесторів. 

Sense Bank має ліцензію на професійну діяльність на ринках капіталу з торгівлі фінансовими інструментами, включаючи дилерську діяльність. Це свідчить про нашу здатність проводити операції з ОВДП та надавати інвесторам можливість безпечно та ефективно інвестувати в цінні папери.

АТ «Сенс Банк». У Державному реєстрі банків № 158. Ліцензія НБУ № 61 від 01.12.2022. 

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 листопада 2023, 15:50 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації