Вхід | Реєстрація

Більшість доріг на Полтавщині у проїжджому стані

Більшість доріг на Полтавщині у проїжджому стані

26 та 27 листопада на дорогах Полтавщини чергувала спецтехніка, яка обслуговує дороги державного та місцевого значення взимку.

Як розповіли у пресслужбі Полтавської ОВА, всього на час негоди було задіяно майже 200 одиниць техніки, включаючи піскорозкидачі, трактори та грейдери. Для обробки дорожнього покриття використали понад дві тисячі тонн протиожеледної суміші.

Проблемні ситуації, що виникли під час подолання наслідків негоди, обговорили начальники Регіональних відділень автодорожнього управління та представники профільних структурних підрозділів і служб на нараді, яку провів заступник начальника ОДА Максим Калінін.

За інформацією керівників Регіональних відділень автодорожнього управління, в Лубенському районі дороги знаходяться в проїжджому стані, а бувші затори на автошляху поблизу Пирятина вже ліквідовано. У Миргородському районі автошляхи прочищені, але проблемою залишається ділянка автотраси від Миргорода до Комишні в бік Гадяча. Там виник затор, який потребує розчищення. До кінця дня туди вирушать підрядники для розчистки дороги. В Полтавському районі була проблемна ділянка дороги в бік Зінькова, але зараз ситуацію вирішили. Уваги потребують також ділянки автошляхів Кременчук – Семенівка та Кременчук – Липове. Через значний сніг та перемети деякі відрізки були в непроїжджому стані, але вже розпочалася робота снігоприбиральних машин.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації