Вхід | Реєстрація

Кошмарівська «НИВА» — цьогорічний володар кубка району з міні-футболу

Ігри проводилися без участі легіонерів: за кубок грали лише жителі та уродженці району.
У минулі вихідні районна федерація футболу разом із РСТК «Колос» провели розіграш кубка району з мініфутболу на майданчику зі штучним покриттям. Взяли участь у кубкові 10 команд. Згідно з положенням про змагання, попередній етап проводився по коловій системі і виявив 4 півфіналістів. Ними стали команди Михайлівки, Машівки, андріївське «Нове життя» та кошманівська «Нива».
У поєдинку між Михайлівкою та Машівкою перемогу виборола команда райцентру з рахунком 1:0. У другому півфінальному матчі сталася сенсація: «Нива» перемогла «Нове життя» також із рахунком 1:0.
До речі, тривалі дискусії про участь легіонерів у іграх районного рівня дали свій результат. Хоча офіційного рішення про це районна футбольна федерація ще не приймала, опитування показують, що більшість і тренерів, і гравців висловлюються проти цього. Тобто у районних кубках та чемпіонатах мають грати лише «свої» — місцеві та уродженці району. Так цього разу і зробили.
У поєдинку за кубок зустрілися кошманівці та машівці. І знову з тим же рахунком 1:0 перемогла кошманівська «Нива». Таким чином найбільший кубок з мініфутболу цьогоріч поїхав на північ району. Переможця щиро дякують за підтримку керівника базого господарства Євгена Степаненка, так само, як і михайлівські футболісти.
Честь райцентру відстоювали Олександр та Сергій Лебідьки, Сергій Литвиненко, Олександр Татарчук, Віталій Кравець, Олександр Зоря, Дмитро Кузурман, Андрій Гетя, Сергій Паржин та Максим Григоренко. Ця команда посіла друге місце.
За Кошманівку боролися Роман Андрієнко, Сергій Бульбах, Володимир Міщенко, Михайло Савчук, Олег Семко, Олександр Лебідь, Валерій Остах, Роман Коваленко, Олександр Оррлов, Роман Старовойтов, Андрій Дорош та Дмитро Андренко. Вітаємо «Ниву» з перемогою!

Автор: Віктор РУБАН, голова РСТ «Колос». www.promin.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 квітня 2010, 09:30 | Машівка | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації