Вхід | Реєстрація

У Полтаві провели відкритий турнір з вільної боротьби серед молоді

У Полтаві провели відкритий турнір з вільної боротьби серед молоді

У межах відкритого турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат Полтавщини, який відбувся в обласному центрі, взяли участь сімдесят спортсменів із Полтави, Глобиного, Зінькова, Миргорода, Лубен, Полтавського району та Харкова.

У захоплюючих змаганнях перемогу здобули наступні спортсмени у своїх вагових категоріях: Тимур Пономарьов (38 кг), Денис Дзюба (41 кг), Назар Каплун (44 кг), Артем Гадяцький (48 кг), Давид Кириндас (52 кг), Демʼян Кошелев (60 кг), Роман Коршак (75 кг), Іван Комінар (85 кг), Олена Колубай (55 кг) та Андрій Штеюк (79 кг).

За здобуті перемоги вони отримали заслужені нагороди від тренера України Анатолія Табакіна.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 грудня 2023, 16:52 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації