Вхід | Реєстрація

Закордонні паспорти знову видають

Сьогодні на Полтавщину прибула партія паспортів громадянина України для виїзду закордон. Розпочато їх видачу.
Як повідомило управління у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб ГУМВС України в Полтавській області, вартість оформлення паспортів громадянина України у 2010 році не зросла, вона складається з державного мита, вартості бланка проїзного документа та платежів, передбачених чинними нормативними документами.
Прийом громадян для оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон здійснюється на вузлах Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та у територіальних підрозділах служби ГІРФО Лубенського, Миргородського районів, Київського району м. Полтава, ВГІРФО м. Кременчука та управління ГІРФО у м. Полтава.
Підрозділи служби ГІРФО ГУМВС не співпрацюють з жодною приватною структурою! УМВС попереджає, що комерційні структури, які рекламують надання послуг паспортно-візового характеру і пропонують швидке вирішення означеного кола питань, насправді не мають жодного відношення до діяльності служби ГІРФО.
За даними МВС України, станом на 8 квітня було прийнято 180 тисяч заявок громадян на отримання закордонного паспорту.
Нагадаємо, кілька місяців люди не могли отримати закордонних паспортів через заборгованість держави перед підприємством, що виготовляє бланки цих документів.

Автор: Ян ПРУГЛО, www.poltava.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації