Вхід | Реєстрація

У Хорольській громаді пішохід потрапив під колеса вантажівки

У Хорольській громаді пішохід потрапив під колеса вантажівки

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 січня близько 21:40 на 243-му кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу села Ялосовецьке Хорольської територіальної громади Лубенського району. Поліція розпочала розслідування.

За попередньою інформацією слідства, вантажівка Isuzu, керована водієм 1992 року народження, здійснила наїзд на 32-річного пішохода, який перебував на проїзній частині дороги. Після ДТП на лежачого пішохода наїхав інший автомобіль - Toyota Sequoia, під керуванням водія 1986 року народження.

Щодо факту дорожньо-транспортної пригоди, слідчими Головного управління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого). Обставини та причини ДТП зʼясовуються слідством.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 січня, 15:12 | Хорол | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації