Вхід | Реєстрація

Найдивніші речі, які пасажири намагалися пронести в літак

Найдивніші речі, які пасажири намагалися пронести в літак

Існують суворі правила щодо предметів, які пасажирам дозволено брати в ручну поклажу на борт літака. Однак щороку мандрівники порушують ці правила, намагаючись пронести «заборонені» речі. Про це розповіла Адміністрація транспортної безпеки США.

Відомство оприлюднило список найдивніших речей, які люди намагалися пронести в літаки минулого року.

Лідером списку стала «інертна прихована вибухова речовина», виявлена всередині банків енергетичного напою Bang Energy в аеропорту Талси, штат Оклахома.

На другому місці опинилися шишечки коноплі, заховані в підгузку, вилучені в аеропорту Ла-Гуардія в Нью-Йорку. Третє місце посів картридж із саморобним вибуховим пристроєм CO2, виявлений в аеропорту Сакраменто.

Четверту позицію зайняв автомат із 163 патронами, який було вилучено в аеропорту Нового Орлеана. Замикає п’ятірку ніж, який намагалися провезти в протезі ноги через головний аеропорт Аляски «Анкорідж».

У десятку також потрапили 35-міліметровий  снаряд (аеропорт Шарлотт-Дуглас), метамфетамін у банку від приправи для крабового варення (аеропорт Нового Орлеана), ніж у буханці хліба (аеропорт Сіетла), копії патронів (аеропорт Міннеаполіса та Бостона).



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 січня, 21:12 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації