Вхід | Реєстрація

У симуляційному центрі ПДМУ відкрили хірургічно-тренувальний комплекс

У симуляційному центрі ПДМУ відкрили хірургічно-тренувальний комплекс

У симуляційному центрі Полтавського державного медичного університету відкрили хірургічно-тренувальний комплекс.

У пресслужбі Полтавськохї ОВА стверджують, що це унікальний центр, подібних закладів в області нема. Сучасне обладнання доступне для навчання як студентам, так і правоохоронцям. Таким чином студенти, слухачі та інтерни зможуть закріплювати отримані теоретичні знання на практиці. А сертифіковані фахівці проводять спеціальні курси для військових, пожежників та правоохоронців.

На відкриття хірургічно-тренувального комплексу завітали заступник начальника Полтавської ОВА Антон Чубенко та перший заступник голови обласної ради Олександр Лемешко. 

«Це унікальний комплекс. А рівень оснащення сучасним медичним обладнанням є взірцевим для області. Докладено чимало зусиль для створення цього закладу. Приємно, що кожний охочий студент, лікар-інтерн, лікар-курсант має можливість прийти та навчатися в умовах справжньої операційної», – зазначив Антон Чубенко.

Комплекс адаптований для хірургічних втручань різного рівня, зокрема гінекологічних та онкологічних, а також надання допомоги при пов’язаних із війною травмах.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації