Вхід | Реєстрація

У Кременчуці стартував проект зі збору коштів на вікна в дитячій поліклініці

Акцію проводить організація «Фонд розвитку гро-мади Кременчука».
Організація  «Фонд  розвитку  громади  Кременчука»  розпочала  благодійний  проект  «Поділися  теплом  свого  серця –  подаруй  дитині  вікно». Мета  акції  –  збір  грошей  для  замі-ни  вікон  в  дитячій  поліклініці  №  1  (на  вулиці  Радянській).
– Узимку між склом вікон поліклініки навіть лід лежав. Відповідно, у кабінетах було холодно. Але ж там дітям доводиться роздягати-ся, щоб їх оглянув лікар. І ця проблема стосується всіх дітей та їх батьків. Тому цей проект і важливий для міста, – каже голова Фонду Ігор Семеняченко.
Він додав, що подібний соціальний проект був успішно реалізований у Литві. «Фонд розвитку громади Кременчука» планує кілька напрямків зі збору грошей: звернення і візити до керівників підприємств; звернення до підприємців, а також спеціальні ящики для пожертвувань, які будуть розміщені в установах міста (або у волонтерів ФРГК). Орієнтовно для заміни вікон потрібно 150-200 тисяч гривень, більш  детально  порахують фахівці-будівельники.
Щомісяця Фонд  зобов‘язується  звітувати  про  кількість  зібраних  коштів. Опікунська  рада,  яка  працює  при  дитячій  лікарні,  буде  контр-олювати  їх збір та подальше використання. Коли вся сума буде зібрана,  планується  провести  відкритий  конкурс  на  послу-гу  серед  компаній,  що  займаються  встановленням  вікон.
Додамо,  ФРГК  вже  реалізовував  соціальний  проект:  був створений  центр  соціальної   активності   для пенсіонерів Автозаводського району, в тому числі придбано обладнання для офісу з залученням коштів міжнародного фонду «Відродження».   
Отже, якщо ви хочете подарувати дитині тепле вікно, звертайтеся в «Фонд розвитку громади Кременчука». Телефон: 799-164, адреса: вул. 29 вересня, 10/24, к. 40, електронна пошта: [email protected]

Автор: www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 квітня 2010, 16:24 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації