Вхід | Реєстрація

4 місце серед найпотужніших армій Європи

4 місце серед найпотужніших армій Європи

37 європейських держав світу за рейтингом потужності збройних сил. Про це свідчить підрахунок Global Firepower, що оцінює бойовий потенціал країн.
Рейтинг Global Firepower використовує понад 60 окремих факторів, що впливають на визначення оцінки PowerIndex (оцінки потужності) кожної країни. Фахівці виробили власну формулу, яка дозволяє меншим, але більш технологічно просунутим країнам конкурувати з більшими, проте менше розвиненими країнами. Також додаються бонуси за вдосконалення армії.

Україна станом на 9 січня цього року посіла четверте місце з індексом потужності PwrIndx 0,2598. За формулою, чим меншим є значення PwrIndx, тим більшу військову міць має армія держави. Перше місце у рейтингу обіймає Велика Британія, друге — Італія, третє — Франція.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 лютого, 12:58 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації