Вхід | Реєстрація

Чоловік вимагав у колишньої гроші, витрачені під час стосунків

Чоловік вимагав у колишньої гроші, витрачені під час стосунків

На Хмельниччині судили чоловіка, який погрожував своїй колишній та вимагав у неї гроші, нібито витрачені на неї під час стосунків. Чоловік поступово збільшував суму і вдавався до погроз, тож жінка звернулась до поліції. У суді слідство довело його провину, тож за вимагання чоловікові призначили два роки умовного покарання.

Обвинуваченим у цій справі є мешканцем Кам’янця-Подільського. Після розриву стосунків спершу він вимагав у колишньої 9 тисяч гривень, але згодом сума зросла до 28 тисяч. У разі неповернення грошей він погрожував фізичною розправою.

Чоловіка затримали після того, як потерпіла під контролем правоохоронців перерахувала йому на банківську картку 28 тис. грн. Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у вимаганні, вчиненому з погрозою вбивства, і призначив два роки іспитового терміну. Також зобов’язав сплатити потерпілій 10 тисяч моральної шкоди і судових витрат.

Однак, чоловік подав апеляцію. У скарзі заявив, що потерпіла начебто позичила у нього гроші і він просто просив їх повернути. Суд ці аргументи відхилив, оскільки слідство встановило, що чоловік не мав договірних зобов’язань з потерпілою. У розмовах і переписці жодного разу не просив її повернути борг, а йшлося лише про витрати за період стосунків (на квіти для неї, косметику, салон краси, заправку авто й інше).

Тож вирок суду першої інстанції залишили в силі.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 лютого, 10:11 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації