Вхід | Реєстрація

Кандидат у президенти — бегемот Тімоті

Кандидат у президенти — бегемот Тімоті

У США бегемота Тімоті із зоопарку Сан-Антоніо (штат Техас) уже вдруге висунули кандидатом у президенти країни. Про це йдеться на фейсбук-сторінці кандидата.

Гіпопотам Тімоті із зоопарку Сан-Антоніо (штат Техас) — уже не новачок у політиці. Вперше його висунули на вибори президента США в 2020 році. Тварині завели акаунти в соцмережах, на які підписалися кілька тисяч людей. Там бегемот поскаржився, що його не покликали на дебати, і привітав суперника, що переміг, Джо Байдена.

Нещодавно в  зоопарку знову відбулася церемонія висування Тімоті в президенти. На неї зібралися кілька десятків прихильників та журналістів. Відвідувачі активно купують мерч із бегемотом-політиком.

«У основі бачення Тімоті майбутнього Америки лежить його «дуже міцна» платформа, яка підкреслює важливість того, щоб кожен громадянин мав принаймні один омолоджуючий сон на день через його ініціативу «Дрімота для всіх». Крім того, він виступає за обов’язкові перекуси в школах і офісах для підвищення продуктивності та щастя. Тімоті пристрасно пропагує доброту та повагу серед людей, а також захищає добробут всіх створінь, великих і малих», —  йдеться в передвиборчій програмі бегемота-політика.

Уже після висунення, кандидат оприлюднив перший пост у Фейсбуці, де запитує прихильників, яким мав би бути його перший указ на посаді в разі перемоги.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 лютого, 21:33 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації