Вхід | Реєстрація

За добу у Полтаві планують укладати 150 тонн асфальту

На цьому тижні на дороги Полтави щодоби ремонтні бригади викладатимуть до 150 тонн асфальту. Першочерговою ділянкою, яка потребує ремонту, міська влада Полтави наразі визначила вулицю Шолом-Алейхема. Там уже проводять ямковий ремонт, щоб потім зверху накрити дорогу суцільним шаром асфальту. Зараз у місті ремонтують переважно околиці.
Про це, а також про хід двомісячника чистоти в обласному центрі доповів на сьогоднішній нараді з питань чистоти довкілля в облдержадміністрації секретар Полтавської міськради Олександр Козуб.
«Цьогоріч пізня весна. І зараз де-не-де ще лежить сніг. Проте по вулицях міста ведеться робота щодо наведення порядку на бруківках, парках і скверах. Щодня у місті працює близько тисячі осіб і до 70 одиниць техніки. Дуже короткі терміни дали комунальникам, але поки ідемо за графіком. Ми хочемо до 1 травня, щоб місто було впорядковане», - сказав він.
Звітували про зроблене на ділилися планом подальших дій і представники керівництва інших міст Полтавщини.
Зокрема, відзначалося, що у Кременчуці першочергово ремонтують ті ділянки дороги, які пошкодила вода внаслідок паводку, а решта - відповідно до графіку.
Найбільша проблема у Гадячі - стан транзитної дороги, яка не розрахована на рух по ній великих вантажівок, але він інтенсивний. Сміття ж там прибрали, побілили.
У Миргороді в рамках двомісячника чистоти вивезли понад три десятки несанкціонованих звалищ, висадили більше тисячі саджанців дерев. Дороги ж наразі ремонтують там, де їздить міський транспорт.
Лохвиця уже загалом впорядкована: дороги підлатали, бордюри побілили, висадили тисячу саджанців сосни.
Спільна проблема у всіх населених пунктів - відсутність коштів через неприйнятий бюджет, у тому числі і на благоустрій. Наразі техніку, пальне та інші необхідні матеріали міста беруть у борг. Розраховуватися планують після затвердження бюджету.

Автор: poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2010, 13:10 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації