Вхід | Реєстрація

Телефонні розмови вартістю у 1,7 мільйона доларів

Телефонні розмови вартістю у 1,7 мільйона доларів

Тайлер Лаудон із Г’юстона, штат Техас, нібито незаконно привласнив суттєву закриту інформацію про те, що лондонська нафтогазова компанія BP p.l.c. погодилася придбати TravelCenters of America Inc., компанію, що надає повний комплекс послуг зі стоянки вантажівок та туристичних центрів.

Він прослуховував телефонні дзвінки своєї дружини, менеджерки BP, яка працювала над запланованою угодою віддалено. Без відома дружини Лаудон придбав 46 450 акцій TravelCenters до оголошення про злиття 16 лютого минулого року. Внаслідок цього оголошення акції TravelCenters зросли майже на 71 відсоток. Лаудон нібито негайно продав усі свої акції TravelCenters і отримав прибуток у 1,76 мільйона доларів.

Комісія з цінних паперів і бірж подала скаргу до Окружного суду США Південного округу Техасу. У ній Лаудон звинувачується в порушенні положень федеральних законів про цінні папери щодо боротьби з шахрайством. Лаудон погодився на винесення часткового рішення. Йому доведеться виплатити борг із відсотками та штраф.

Тим часом компанія звільнила його дружину, попри відсутність доказів її участі у витоку конфіденційної інформації. Вона подала на розлучення.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 березня, 20:13 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації