Вхід | Реєстрація

Сторічну пенсіонерку оштрафували за небезпечне водіння

Сторічну пенсіонерку оштрафували за небезпечне водіння

Поліція Італії затримала 103-річну жінку за систематичні порушення правил дорожнього руху.

Як повідомляє видання The Canberra Times, пенсіонерка протягом кількох днів поспіль приблизно в один і той самий час порушувала швидкісний режим на своєму автомобілі.

Порушницею правил дорожнього руху виявилася Джузеппіна Молінарі, 1920 року народження. Кілька днів поспіль пенсіонерка перевищувала швидкість на одних і тих самих вулицях. Наступного вечора жінка привернула увагу поліцейських, які зупинили автомобіль. Під час перевірки документів інспектори з’ясували, що в Джузепіни прострочене посвідчення водія, а також відсутня страховка на автомобіль.

У результаті, правоохоронці конфіскували авто, а пенсіонерку відвезли додому. При цьому жінка повідомила, що поспішала в гості до друзів. Одна з найстарших порушниць ПДР у світі заявила, що тепер планує придбати мопед.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 березня, 21:41 | Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації