Вхід | Реєстрація

На Полтавщині чоловік зайшов у кафе з гранатою

На Полтавщині чоловік зайшов у кафе з гранатою

Інцидент відбувся 29 березня о 21:00 у кафе селища Диканька. У ході негайних слідчих заходів поліція виявила, що 33-річний чоловік із Зіньківської громади зайшов до кафе, маючи при собі предмет, який нагадував гранату. Він повідомив присутнім про наявність у нього гранати і продемонстрував її.

Про подію повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

Прибулі на місце події поліцейські конфіскували предмет як речовий доказ. Вирішується питання щодо повідомлення чоловікові про підозру.

Під наглядом прокуратури слідчий відділ поліції почав кримінальне розслідування за фактом незаконного зберігання зброї, боєприпасів чи вибухових матеріалів згідно з частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Поліція з’ясовує, як чоловік став володарем гранати. Слідство триває.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 квітня, 09:04 | Зіньків | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації