Вхід | Реєстрація

Стань зіркою IT-рекрутингу: онлайн-курси для майбутніх професіоналів

Стань зіркою IT-рекрутингу: онлайн-курси для майбутніх професіоналів

Тенденцією останніх років є невпинний розвиток ІТ-ринку. Разом з ним постійно множиться і кількість кандидатів, які недавно освоїли таку спеціальність, або хочуть розвивати її далі у своїй професії. Як саме відбувається вибір таких кандидатів, і що при цьому враховується? Відповіді на ці та на багато інших запитань дадуть курси рекрутингу, записатися яких можна у школі Sigma Software University. Майбутні фахівці цієї сфери зможуть отримати корисні навички з аналітики, комунікацій, ефективної адаптації кандидатів тощо. Окрім того, it recruiter курси навчать використовувати передові технології у рекрутингу.

Що повинен вміти досвідчений ІТ рекрутер?

Фахівець такого напряму зазвичай повинен вміти ефективно підбирати персонал для ІТ-сфери. Саме тому для нього важливі навички із різних професій. Сюди відноситься і маркетинг, і продажі, і аналітика, і психологія. У зв'язку з цим можна відзначити декілька основних, задач, які зазвичай стоять перед спеціалістами такого плану:

  • Аналітика. Рекрутер збирає та аналізує дані за відгуками або тестовими завданнями. Це варто робити для того, щоб мати можливість правильно оцінити продуктивність та об'єм виконаної роботи, та своєчасно коригувати вимоги за вакансіями.
  • Стратегія. Зібрані результати та проведена за ними аналітика дає можливість it-рекрутерам формулювати та визначати гіпотези для покращення робочого процесу. 
  • Планування. Курси рекрутера також передбачають освоєння таких навичок. Фахівці беруть участь у плануванні роботи інших команд — це актуально для ситуацій, коли до компанії приходить висококласний спеціаліст, вакансія для якого не передбачена. Гарний ІТ-рекрутер добре знає, де плануються зміни в майбутньому, тому він може запропонувати головному менеджеру розгляд цього кандидата.

Ще одна важлива властивість для рекрутерів — розуміння ІТ сфери. На цей напрям також звертають увагу курси для рекруте рів. При цьому майбутньому спеціалісту не обов'язково знати мови програмування, проте він зобов'язаний оптимально орієнтуватися в ІТ інфраструктурі.

Де працюють ІТ-рекрутери?

Для кожної окремої організації чи компанії задачі та обов'язки спеціаліста можуть відрізнятися. При цьому сфера для їх працевлаштування досить велика, наприклад:

  • Сфера in-house. У цьому випадку ІТ рекрутер відповідатиме за цикл пошуку спеціалістів, починаючи від керівника, завершуючи адаптацією кандидата. Він добре знає, які продукти перебувають у розробці, на якому етапі, і які технічні вимоги до нього висуваються.
  • Кадрові агентства. ІТ рекрутери обробляють запити замовника, працюють з кандидатами, проводять перші інтерв'ю з ними. Головна співбесіда та адаптація нових працівників при тому буде проходити без його участі.
  • Фріланс. У даному сегменті фахівець може отримувати замовлення від компаній та від кадрових агентств. Частіше за все його робота обмежується сорсингом оптимальних кандидатів.

У підсумку треба зазначити, що на перший погляд ІТ-рекрутер виконує досить широкий перелік завдань. Головна його мета при цьому — виграти боротьбу за гарного спеціаліста у своїх конкурентів. Від того, наскільки швидкими будуть його дії, залежатиме ефективність роботи команди та навіть прибуток компанії.

Що дають курси рекрутерів?

Навчання на курсах забезпечить базові знання у сфері вибору та управління ІТ-талантами. Студенти можуть оволодіти сучасними техніками для пошуку і закриття найскладніших вакансій. Окрім того, вони навчаться:

  • презентації проекту для кандидатів;
  • формуванню свого чек-листа для закриття вакансій;
  • постійно бути в курсі останніх досягнень інформаційних технологій;
  • підтриманню себе у гарній професійній формі.

Учбова програма передбачає формат лекцій, практичних та домашніх завдань. Процес рекрутер навчання передбачає можливість розвивати навички на практиці, отримуючи максимально наближені до реальних задачі. Також на курсах детально розглядаються базові методи створення продуктивних запитів дл пошуку кандидатів. 

Для запису на it recruiter курси варто скористатися зручною формою на сайті. Все деталі стосовно програми та вартості курсів можна знайти на відповідній сторінці інтерфейсу.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації