Вхід | Реєстрація

У Миргородському районі чоловік кинув гранату у свого знайомого

У Миргородському районі чоловік кинув гранату у свого знайомого

Інцидент стався 10 квітня близько 23 години в селі Бірки Миргородського району. 41-річного чоловіка затримали поліцейські згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, і наразі триває досудове розслідування за кількома статтями Кримінального кодексу.

За даними слідства, конфлікт спалахнув спільного дозвілля між місцевими мешканцями, під час якої чоловік загрожував присутнім предметом, що нагадував гранату. Після того як він покинув будівлю, мешканці викликали поліцію.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група разом з оперативниками місцевого відділення поліції, групою реагування патрульної поліції та криміналістами.

Олександр Сахно, начальник відділення № 3 (селище Велика Багачка) Миргородського райвідділу поліції, повідомив:

– У той момент, коли на місце події прибули поліцейські, 41-річний фігурант повернувся на подвір’я домогосподарства та кинув бойову гранату в 44-річного знайомого. Пораненого місцевого мешканця каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні. А 41-річного фігуранта слідчі поліції затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення правопорушнику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 квітня, 09:42 | Миргород | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації