Вхід | Реєстрація

На завершальній стадії роботи над водогоном через селища Лісок та Лісок-2

Три роки міське управління капітального будівництва виконує роботи першочергового прокладення труб, нині залишилось закільцювати водогін через селище Климівка, аби підвищити якість водопостачання та покращити роботу цієї системи. Про ці та інші питання порядку денного йшлось на засіданні міськвиконкому.
На порядку денному засідання виконкому Полтавської міської ради – 9 питань. З-поміж перших присутні затвердили питання продовження терміну дії рішення виконкому «Про визначення замовника та надання дозволу на виконання першочергових невідкланих робіт по локалізації зсуву по вулиці Вороніна, 83». Це питання, заначає начальник міського управління капітального будівництва Володимир Годня, знаходиться на контролі не перший день. У минулому році вже було проведено фінансування проектних робіт.
Володимир Годня, начальник міського управління капітального будівництва:
—Подальша робота управління буде проходити в рамках цієї програми, тобто, це протизсувні заходи по Вороніна. Це пов'язана програма, яка передбачає водопониження, водовідведення, передбачає перекладку вулиці на території Вороніна - пониження труб, також планувалось збудувати насосну станцію. Ми маємо документацію, і ця документація, я сподіваюсь, буде в цьому році реалізована.
Також присутні затвердили питання надання міському управлінню капітального будівництва функції замовника у проекті прокладення водогону через селища Лісок та Лісок-2.
Володимир Годня, начальник міського управління капітального будівництва:
— Управління працювало пртягом 3-х років і мета даного рішення - продовжити роботи, викоанти закільцювання водогону, який буде від вулиці Сако прокладений через селище Лісок та Лісок-2 і закільцьована на Климівку. Це дасть можливість мати якісне, надійне водопостачання з 2- кінців і це забезпечить і якість води і надійність системи водопостачання.
Для завершення цих робіт, продовжує Володимир Годня, необхідно близько 1 мільйона гривень. До обласної влади вже направлено відповідне звернення про включення цього об'єкту в пропозиції фінансування за рахунок державних коштів. В минулому році, нагадує посадовець, зі стабілізаційного фонду були отримані кошти в сумі 360 тисяч гривень, втім, їх для завершення запланованих робіт не достатньо.

Автор: Крістіна Криженко, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2010, 15:09 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації