Вхід | Реєстрація

Кобеляцька музична школа звітувала концертом

Кобеляцька музична школа звітувала концертом

26 квітня 2024 року у приміщенні Кобеляцького ЦКД світлими дитячими, срібними фортепіанними, м'якими бандурними та урочистими мідно-духовими голосами звітувала Кобеляцька дитяча музична школа перед громадою міста.

Відкрив звітний концерт хор учнів старших класів, за яким впевнено і яскраво виступали молодша вікова група хореографічного колективу "Радість" та  хор учнів молодших класів.

А далі був калейдоскоп яскравих сольних номерів у виконанні: Брідської Вікторії(скрипка), Моні Марії (вокал), Лисенко Георгія (блокфлейта), Рибки Ярослави(вокал),  Рикової Інни (фортепіано), Няйко Вадима (вокал), Ярмоленко Вікторії (фортепіано), Волочай Валерії ( хореографія), Сопільняк Альбіни (вокал) та Іваненко Арсена (баян).

Окрасою концерту стали виступи учнівських вокальних ансамблів "Веселка" і "Любисток", дует гітаристів у складі Іваненко Арсена та Голтвянського  Ярослава, ансамблів баяністів, бандуристів, гітаристів, фольклорний та інструментальний ансамблі, середньої та старшої  вікової групи хореографічного зразкового колективу "Радість".

Фінальні акорди у концерті поставили викладацькі колективи школи "Мелодіс", "Вікторія" та оркестр народних інструментів викладачів школи.

Учнями та викладачами відділення  образотворчого мистецтва школи для гостей заходу було підготовлено тематичну виставку дитячих малюнків та виробів декоративно- прикладного мистецтва.

Дирекція музичної школи щиро дякує всім присутнім за благодійні внески, адже в такий нелегкий для України час кожна гривня для ЗСУ має значення.

Також висловлюємо теплі слова подяки учням  і їх батькам,та всім небайдужим до музичного мистецтва, що  знайшли можливість відвідати цей чудовий мистецький захід, адже в такі відповідальні моменти ми з гордістю розуміємо, яка в нас дружня, надійна родина нашої школи.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації