Вхід | Реєстрація

На стадіоні «Ювілейний» буде нове газонне покриття

Цьому сприяє районна рада, взявши на себе гарантії щодо виділення з районного бюджету коштів для облаштування газонного покриття та системи поливу.
7 квітня відбулося спільне засідання президії районної ради та постійної комісії з питань бюджету, фінансів та розвитку малого і середнього бізнесу. Одне з основних питань, які було винесено на розгляд, - про нагальну необхідність заміни газонного покриття на стадіоні «Ювілейний» у Пирятині. Це питання – не нове, воно вже обговорювалося на рівні району, але… не було вирішено. А потреба – дійсно є, оскільки нинішнє покриття знаходиться у незадовільному стані, в результаті чого травмуються спортсмени, більшість команд першості відмовляється брати участь у змаганнях, котрі проводяться на пирятинському стадіоні.
Голова районної ради Олексій Рябоконь, який вів засідання президії, повідомив, що у селі Дейманівка є фірма, яка спеціалізується на вирощуванні газонів. Вона готова виконати роботи по підготовці, плануванню поля, посіву газонної трави та облаштуванню поливної системи. Районна ж рада має виділити кошти на посівний матеріал та пальне.
Голова фермерського господарства «Кодес» Юрій Семененко, який був присутній на засіданні, зазначив, що посівний матеріал уже є і хоч завтра можна приступати до проведення робіт на стадіоні. До речі, він зауважив, що посів газонної трави краще проводити восени, а не навесні. Проте, краще навесні, «ніж ніколи». Визначилися і з сумою коштів, необхідних на всі ці роботи, - близько 50-ти тисяч гривень. Відкрити стадіон після реконструкції планується до кінця літа.
Члени президії та бюджетної комісії, обговоривши фінансові та інші нюанси, прийняли рішення виділити з районного бюджету (прийняття якого очікується у найближчі 2-3 тижні) кошти у сумі 50 тисяч гривень на облаштування газонного покриття стадіону «Ювілейний». Аби роботи розпочалися вже зараз (їх треба було розпочати 10-15 днів тому), президія районної ради взяла на себе гарантії того, що ці кошти будуть виділені.

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2010, 15:38 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації