Вхід | Реєстрація

Топ 5 причин інвестувати в нерухомість Стамбула

Топ 5 причин інвестувати в нерухомість Стамбула

Коли мова заходить про глобальний інвестиційний потенціал, найбільше можливостей сьогодні зосереджено в Стамбулі. Ефективні урядові програми, економічне зростання і стратегічне розташування дозволили мегаполісу трансформуватися з "міста-музею" на майданчик для надійних інвестицій. Стамбул приваблює інвесторів з усього світу з багатьох причин. Ось п'ять із них:

Отримання громадянства через інвестиції

Однією з найпривабливіших можливостей для інвесторів є програма отримання громадянства через інвестиції. До 2018 року мінімальна сума для купівлі нерухомості в турецьких містах становила 1 000 000 доларів, проте турецький уряд запровадив нові правила і знизив ціну до 250 000 доларів, щоб стимулювати іноземців інвестувати в країну. Минулого року процес досяг рекордного рівня: 8 182 об'єкти нерухомості було продано іноземцям різних національностей. Отримання турецького громадянства відкриває двері до безвізових поїздок до багатьох країн світу і створює міцні зв'язки з цим стратегічно важливим регіоном.

Перспективи зростання капіталу

Стамбульський ринок нерухомості, як і раніше, розвивається, що надає інвесторам унікальні можливості для зростання капіталу. Оскільки це місто стає дедалі привабливим для міжнародних покупців, зростання на нерухомість у Стамбулі https://myestateinvest.com/stambul/ продовжиться і принесе значний прибуток у майбутньому.

Доступність 

Можливість придбання нерухомості в Стамбулі доступна для широкого кола інвесторів. Ринок нерухомості міста пропонує різноманітність об'єктів, від більш доступних варіантів до елітних пропозицій. Це означає, що незалежно від того шукаєте просте житло для інвестування або ви розглядаєте можливості для створення розкішного простору, буде великий вибір.

Ліквідність 

Один із ключових моментів під час інвестування в нерухомість - це можливість легкого та швидкого продажу. У Стамбулі попит на нерухомість постійно зростає, що забезпечує високу ліквідність інвестицій і полегшує процес їх реалізації.

Безпека 

Інвестування в нерухомість у Стамбулі вважається безпечним вкладенням із різноманітними можливостями. Різноманітність об'єктів - від затишних квартир до розкішних вілл - дає змогу кожному інвестору знайти підходящий варіант відповідно до його цілей і бюджету. Це можуть бути апартаменти з видом на море, приватні будинки і котеджі, квартири в історичній частині міста або об'єкти на етапі будівництва.

Купівля нерухомості в Стамбулі є привабливою можливістю з високим потенціалом зростання і різноманітними перевагами для інвесторів різних країн. Варто уважно вивчити ринок і скористатися максимальними перевагами.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації