Вхід | Реєстрація

Просування сайту починається зі знайомства з фахівцями «ITUA»

Просування сайту починається зі знайомства з фахівцями «ITUA»

На початку 80-х років минулого століття с «совку» на широкі екрани вийшов фільм про дівчину Катерину, яка приїхала з провінції підкорювати столицю. Її кавалер Родіон працює телеоператором. Він упевнений, що у найближчому майбутньому телебачення переверне життя всього людства, оскільки зникне театр, бібліотеки з книгами й газети. Залишиться лише суцільне телебачення. Подібне явище відбувається у наші дні. Щоправда, стосується це стрімкого поширення й укорінення всесвітньої мережі Інтернет. Адже за останні десять років людство загалом і українці зокрема стали постійними користувачами мережі. Із її допомогою люди спілкуються, навчаються, розважаються, а головне — купують та продають свої товари й послуги. І появу та розширення веб-сайтів різного спрямування на інтернет-пошуковиках можна порівняти зі встановленням ларьків на вулицях міст у буремні 90-ті. Так як кожен власник бізнесу хоче подобатися клієнтам, а від їх кількості напряму залежатиме його фінансове благополуччя.

Та якщо на ларьок чи магазин можна встановити яскраву вивіску, аби привернути увагу перехожих, то з сайтом усе значно складніше: у пошуковому сервісі веб-сторінки позначені однаковими кольором і шрифтом. Тому для їх упізнаваності використовують послугу просування сайту від CRM-інтегратора «ItUa». Інакше веб-сторінка так і залишатиметься непоміченою та невпізнанною користувачами і перебуватиме на гальорці.

Коли співпраця з професіоналами приносить високі дивіденди

Сучасні умови ведення бізнесу в інтернет-мережі диктують нові реалії. Для того, аби успішно розвиватися і збільшувати число потенційних відвідувачів сайту та безпосередніх клієнтів, слід «розкручувати» власну веб-сторінку. І довірити цей процес варто фахівцям  «ItUa». Оскільки:

  • команда професіоналів проведе комплекс заходів із трансформації бізнесу, щоб він активно розвивався,
  • сайт має стати не просто помітним, а — найкращим,
  • «ItUa» застосовує індивідуальний підхід до кожного клієнта,
  • ніхто краще за «ItUa» не розуміється в бізнес-процесах,
  • відбувається процес інтегрування веб-сторінки з іншими системами,
  • постійна підтримка від CRM-інтеграторів,
  • на замовників чекає подальший розвиток і процвітання їх бізнесу,
  • технічна підтримка від «ItUa» забезпечується цілодобово,
  • комплексна робота на позитивний результат.

Співпраця зі спеціалістами «ItUa» приносить високі дивіденди, так як компанія успішно діє майже два десятиліття, а їх клієнтами являються найвідоміші гравці українського  і європейського ринків. 

Отож, пам’ятайте, що просування сайту і його успіх починається зі знайомства з фахівцями «ITUA».


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації