Вхід | Реєстрація

Для медзакладів Полтавщини придбали 3 електромобіля

Для медзакладів Полтавщини придбали 3 електромобіля

Центри первинної медико-санітарної допомоги Полтавщини вперше отримали сучасні електромобілі. Три автомобілі були передані медичним закладам у Хорольській, Миргородській та Чорнухинській територіальних громадах.

Як розповів начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін, електрокари допоможуть лікарям «первинки» бути більш мобільними. Насамперед ідеться про надання паліативної допомоги, патронажні огляди новонароджених, виїзди до малорухливих пацієнтів, організацію роботи мобільних пунктів вакцинації. Такий транспорт є менш затратним й альтернативним автівкам, для яких необхідне пальне.

Електромобілі були закуплені Міністерством охорони здоров'я в рамках спільного проєкту зі Світовим банком під назвою «Зміцнення системи охорони здоров'я та збереження життя» (Heal Ukraine).

«Забезпечення мешканців області доступом до якісних медичних послуг – серед незмінних пріоритетів. Дякуємо партнерам за підтримку», – додав Філіп Пронін.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації