Вхід | Реєстрація

Музиканти встановили рекорд для збору на армію

Музиканти встановили рекорд для збору на армію

Духовий оркестр Національного аерокосмічного університету імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут» встановив Національний рекорд України.

Музикантам вдалося зібрати 555 тисяч гривень для Збройних Сил України.

Оркестр ХАІ грав 25 травня з 9:00 до 19:00. Під час трансляції він щогодини розігрував подарунки серед глядачів, які надіслали донати. Рекорд було встановлено о 19:17 за присутності представника експертної ради Національного реєстру рекордів України. Про це повідомив представник університету Олексій Литвинов у Facebook.

Як зазначає Олексій Литвинов, благодійний концерт відбувся на честь 94-ї річниці Харківського авіаційного інституту. Протягом 10 годин оркестр виконав 94 пісні.

Представник ХАІ додав, що захід пройшов «під акомпанемент ворожих обстрілів», адже саме в цей час росіяни завдали чергового удару по Харкову.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації