Вхід | Реєстрація

У Козельщинській громаді на виробництві важко травмувався працівник

У Козельщинській громаді на виробництві важко травмувався працівник

До відділу №2 (селище Козельщина) Кременчуцького райуправління поліції 11 червня надійшло повідомлення про травмування працівника на підприємстві в селі Михайлики. Поліція розслідує обставини події.

Про це повідомив відділ комунікації поліції в Полтавській області.

Отримавши повідомлення, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Слідчо-оперативна група встановила, що 55-річний працівник впав з висоти під час робіт з перекриття ангара і отримав травми. Потерпілого госпіталізували.

Проводяться першочергові слідчі дії. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 271 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів про охорону праці, якщо воно спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Причини події з’ясовуються.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Козельщина | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації