Вхід | Реєстрація

Бізнес-ідеї полтавців сподобалися німцям

Бізнес-ідеї полтавців сподобалися німцям

Як повідомили на сайті Полтавської військової адміністрації, оголошені результати конкурсу на надання бізнес-грантів у межах проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей».

Його організував Інститут міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International Ukraine) за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

З бізнес-ідеями на конкурс зареєструвались понад 300 ветеранів/ок та членів їх сімей із 7 регіонів України.

Полтавщина стала лідером за кількістю переможців — 32% підтриманих грантових заявок у загальному рейтингу. Серед 25 переможців 8 учасників із Полтавщини отримали грантову підтримку. Проєкти-переможці стосуються надання фотопослуг, розширення мережі дитячих просторів, відкриття мініпекарні, розширення діяльності фермерського господарства, відкриття фітнес-студії та реабілітаційного центру, масштабування бізнесу в сфері індустрії краси та створення кондитерської студії.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації